sâmbătă, 9 ianuarie 2010

OPTIMUM-EYES ® - Corector contur ocular 360º


O privire luminoasa si frumoasa insenineaza orice chip. Si cum toata lumea isi doreste sa arate tanara un timp cat mai lung, Laboratoarele Filorga au lansat crema pentru conturul ocular OPTIMUM-EYES ® - Corector contur ocular 360º. Aceasta contine 102 ingrediente, din care 60% sunt ingrediente active.
Aceasta crema pentru conturul ocular actioneaza intensiv si simultan asupra ridurilor, cearcanelor si pungilor, care obosesc si deformeaza privirea. Textura proaspata si fondanta restructureaza conturul ocular.
Acest tratament este compus dintr-o asociere originala de ingrediente care au o actiune tripla asupra conturului ocular:
Antirid: NCTF®, ingredientul cheie al Cosmesoterapiei, stimuleaza activitatea fibroblastelor, imbunatateste fermitatea tesuturilor si reduce ridurile.
Anti-cearcane: un complex unic atenueaza cearcanele, favorizand eliminarea reziduurilor pigmentare responsabile de culoarea cearcanelor.
Anti-pungi: un cocktail de 3 ingrediente active reactiveaza circulatia venoasa si limfatica pentru a dezumfla pleoapa inferioara.
OPTIMUM-EYES® se aplica dimineata si seara, prin tamponari usoare ale conturului ochiului. Pastrati-l in frigider pentru a optimiza efectul de lifting.
Produs disponibil in farmaciile selectionate.
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 comentarii: on "OPTIMUM-EYES ® - Corector contur ocular 360º"

Trimiteți un comentariu